Archief

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Maak twee liter bouillon met bouillonblokjes. Kook de couscous in de bouillon volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en bak de rode...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Kook de aardappelen beetgaar in gezouten water. Laat ze even afkoelen en snij in kleine blokjes. Meng de aardappelblokjes met de erwtjes, de sjalot, de mayonaise, de room...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Verwarm de oven voor op 190 graden. Snijd het stokbrood in hele dunne plakjes en leg ze naast elkaar op bakpapier in de oven. Ongeveer 8-10 minuten. Haal...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Dep de scholfilets droog met keukenpapier en kruid met zout en peper. Verdeel wat bloem op een bakblik en haal de vis door de bloem, klop overtollig bloem...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Snij de gember in fijne staafjes, de knoflook in plakjes, de rode chilipeper in ringetjes, de lente-ui in ringen, hou het witte en groene deel gescheiden en snij...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de kabeljauw af en dep deze droog. Hak de ansjovisfilets fijn met de peterselie en een teentje knoflook. Voeg citroenrasp, citroensap...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Kook de aardappelen met de bloemkoolroosjes in zout water tot het gaar is. Kruid de schelvisfilet met peper en zout en leg ze in een beboterde ovenschaal. Smelt...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Pak uw keukenmachine erbij en doe alle ingrediënten voor de pesto erin. Draai een aantal keer en voeg dan de olijfolie toe. Draai tot u een mooi gemixte...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Meng de crème fraîche met de mayonaise, ketchup en whisky tot cocktailsaus. Breng op smaak met het citroensap, de tabasco, peper en eventueel zout. Haal de blaadjes sla...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="grid" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column width="2/3" css=".vc_custom_1606069115031{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 60px !important;}" el_class="vis-recept-info padding-right"][vc_column_text] Bereidingswijze [/vc_column_text][vc_column_text] Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de wittekool schoon en snij deze heel fijn met bijvoorbeeld een mandoline of in de blender. Schil...